Motocraft Angler 470 visboot huren

Vanaf € 150,- (halve dag)

4.70 x 1.87 meter

40 pk

Deze visboot kan gehuurd worden voor een halve dag, hele dag, weekend en werkweek. Of je nu een ontspannen ochtend wilt doorbrengen op het water, een volledige dag wilt vissen met vrienden, een weekenduitje plant of een visexpeditie voor een hele week wilt ondernemen, wij hebben de juiste verhuuroptie voor jou.

Alle boten worden verhuurd inclusief fishfinder en frontroller (met uitzondering van de Black River Fish). Ze zijn ook voorzien van zwemvesten, een brandblusser, landvasten, stootboeien en een verbandtrommel. Onze volledig uitgeruste boten maken je viservaring compleet, of je nu een ervaren visser bent of voor het eerst het water op gaat.

Met of zonder visgids?

Bovendien bieden wij advies en begeleiding op ieder water in Nederland. Als experts weten wij de beste plekken om te vissen, ongeacht je niveau of ervaring. Of je nu op zoek bent naar de beste visstekken, wilt weten waar de vis het actiefst is, of advies nodig hebt over de ideale visuitrusting, wij staan klaar om je te helpen en je visavontuur onvergetelijk te maken, is de stap om voor de eerste keer zelfstandig het water op te gaan nog erg groot, dan heeft u bij ons ook de keuze om voor een visgids met een hoop ervaring te kiezen. Informeer gerust telefonisch naar deze mogelijkheid!

Mogelijkheid tot huren met of zonder vaarbewijs! We heten zowel beginners als ervaren schippers welkom aan boord. Voor degenen zonder vaarbewijs bieden we instructie en begeleiding, zodat je met vertrouwen het water op kunt gaan en kunt genieten van een zorgeloze dag op het meer of de rivier.

Boekingsformulier

Selecteer een of meerdere dagen in de kalender hieronder. Vervolgens kun je kiezen of je de boot voor een dagdeel of een hele dag wilt huren. Langer huren? Vraag naar de mogelijkheden.

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling
·
 
-
Gedeeltelijk geboekt
Dagdeel of hele dag

Geselecteerde huurperiode

... - ...- 0.00*

* excl. benzine

Voornaam*:

Achternaam*:

Email:

Telefoon:

Volwassenen:

Kinderen:

Opmerkingen:

 

Kan de visboot bezorgd worden?
Informeer voor onze haal en breng service

Hoe kan ik betalen?
Betalen kan per bankoverschrijving of tijdens afhalen (pin/contant)

Hoe is de boot uitgerust?
Alle boten worden verhuurd incl. Fishfinder, Frontroller (m.u.v. de black river fish.), Zwemvesten, Brandblusser, Landvasten, Stootboeien, en een verband trommel.

Specificaties

Afmetingen: 4.70 x 1.87 meter
Gewicht: 215 kg
Motor: Suzuki DF40ATL Big tiller (40 pk)
Model: Langstaart
Tank: 25 liter (extern)
Uitrusting:
2x bootstoel inclusief onderstel en base op voordek
Inclusief accu
Schakelpaneel
220 cm hengelbak
Navigatieverlichting
Bilge pomp
Humminbird 688ci HD
Boottrailer: kALF 750-55
Bouwjaar: 2022
Uitrusting: Draagvermogen 550 kg, kielrollen